Leil. 12 ligg i 3 etg. i sentrum med utsikt over Sogndalsfjøra og fjorden. Den  inneheld gang, bad, kjøkken, 2 soverom, stove, samt stor bod i sokkeletg. Leil er på ca 60 m2, har parkett på alle golv, og lyse fine fargar på vegger og i tak.  Den er utstyrd med profesjonelt brannvarslingsanlegg, sentralstøvsugar, balansert ventilasjon med høg varmegjennvinnigsgrad, varmepumpe i stove, og elektrisk utvendig solskjerming.

Stove og soverom har veggmontert flatskjem på henholdsvis 42" og 32" med plass til slott-modul for Digitalt bakkenett. Soveromma og stova har uttak for breibånd (fiber i bygget), og internett inkl. i leiga.
Badet har vask med skuffe under, WC, dusjhjørne og vaskemaskin. Det er varmekabel i golv og lyset er Led downlightar styrd over bevegelsessensor.
Gangen har god plass for klær og sko, LED downlight med dim og sentral for straum og vatn.
Kjøkken har kjøl/frys, micro, komfyr, keramisk platetopp, oppvaskmaskin, ventilator og mykje skåpplass. Belysning er LED med dim.
Stova har eit pyramideforma takglass på 2 x 3 meter. Der får ein ned mykje lys og ser heile stjernehimmelen i klåre kveldar. Det er LED lampar i tak, og elektrisk lufting i pyramidetaket. Stove/kjøkken er umøblert.
Soveromma har 2 meter skåp kvar med rikeleg med heng og skuffer. Det er speildørar på skåpa, og romma vert levet med rammemadrass 140x200 og 120x200, skrivebord, og kontorstol.
Bod i sokkeletg. har faste hyller og god plass til syklar og ski. Det er og eit stort rom i sokkel som kan nyttast til prepping av ski etc.

Leigetakar han ansvar for vask av fellesareal i sokkel, samt trapper og gangareal ein gong kvar 12 veke.  Vaskeliste vert satt opp! Ved utflytting leiger utleigar inn vaskebyrå som sikrar ein fullverdig nedvask av leiligheita. Kostnaden med dette betalar leigetakar. Det er eigen straummålar for leiligheita. Forbruk er av erfaringstall satt til ein fast sum av kr 350 pr. leigetakar pr. mnd. Dette beløpet kan endrast om avvik vert stort, eller straumprisa endrar seg.