Leil. 8 ligg i 2 etg. i sentrum av Sogndal med utsikt mot Gravensteinsgaten og sentrumsparken.

Den  inneheld gang, 2 bad, 4 soverom, alle med eigen kjøkkenløysing + felleskjøkken og stove, samt stor bod i sokkeletg. Leil er på ca 90 m2, har parkett på golv  og lyse fine fargar på vegger og i tak.  Den er utstyrd med profesjonelt brannvarslingsanlegg og  balansert ventilasjon.

I stove er det kontakt for digitalt bakkenett og 50" TV.  Bygget har trådlaus internett. (fiber i bygget), og internett inkl. i leiga. Dei fleste strema TV.
Bada har vask med skuffer under, WC og dusjnisje. Det største badet har vaskemaskin.  Det er varmekabel i golv og lyset er Led downlightar .
Kjøkken har kjøl/frys, micro, komfyr, keramisk platetopp, oppvaskmaskin, ventilator og mykje skåpplass. Belysning er LED.
Stove/kjøkken er møblert med spisebord , sofa og sofabord.
Soveromma har 2 meter skåp kvar + overskåp over seng. Det er rikeleg med heng og skuffer. Det er speildørar på høgskåpa. Romma vert levet med rammemadrass 120x200 og 90x200.  Skrivebord og kontorstol er det i kvart av romma. Bod i sokkeletg. har faste hyller og god plass til syklar og ski. Det er og eit stort rom i sokkel som kan nyttast til prepping av ski etc.

Leigetakar han ansvar for vask av fellesareal i sokkel, samt trapper og gangareal ein gong kvar 12 veke.  Vaskeliste vert satt opp! Ved utflytting leiger utleigar inn vaskebyrå som sikrar ein fullverdig nedvask av leiligheita. Kostnaden med dette betalar leigetakar. Det er eigen straummålar for leiligheita. Forbruk er av erfaringstall satt til ein fast sum av kr 400 pr. leigetakar pr. mnd. Dette beløpet kan endrast om straumprisane endrar seg.