Leil. 9 ligg i 2 etg. i sentrum med utsikt mot sentrumsparken. Den  inneheld gang, 2 bad, 4 soverom,  kjøkken, stove og terasse, samt stor bod i sokkeletg. Leil er på ca 130 m2, har parkett på golv  og lyse fine fargar på vegger og i tak.  Den er utstyrd med profesjonelt brannvarslingsanlegg og  balansert ventilasjon.

I tillegg til soveromma er det eit eige minileil som er tilknytta denne leil. Leigetakar der har i tillegg eigen terasse, kjøkken og bad.

I stove er det kontakt for digitalt bakkenett for TV. Bygget har trådlaus internett. (fiber i bygget), og internett inkl. i leiga. Dei fleste strema TV.
Bade har vask med skuffer under, WC og dusjnisje. Det er varmekabel i golv og lyset er Led downlightar .
Gangen har god plass for klær og sko og downlight i tak.
Kjøkken har kjøl/frys, micro, komfyr, keramisk platetopp, oppvaskmaskin, ventilator og mykje skåpplass. Belysning er LED.
Det er LED lampar i tak, og elektrisk lufting i pyramidetaket. Stove/kjøkken er møblert med spisebord og stor ny sofa med sofabord.
Soveromma har 2 meter skåp kvar med rikeleg med heng og skuffer. Det er speildørar på skåpa, og romma vert levet med rammemadrass 140x200 og 120x200.  Skrivebord og kontorstol vert levert om ynskjeleg. Vaskerom har vaskekum, vaskemaskin og støvsuger er lagra der.
Bod i sokkeletg. har faste hyller og god plass til syklar og ski. Det er og eit stort rom i sokkel som kan nyttast til prepping av ski etc.

Leigetakar han ansvar for vask av fellesareal i sokkel, samt trapper og gangareal ein gong kvar 12 veke.  Vaskeliste vert satt opp! Ved utflytting leiger utleigar inn vaskebyrå som sikrar ein fullverdig nedvask av leiligheita. Kostnaden med dette betalar leigetakar. Det er eigen straummålar for leiligheita. Forbruk er av erfaringstall satt til ein fast sum av kr 400 pr. leigetakar pr. mnd. Dette beløpet kan endrast om straumprisane endrar seg.