Leil. 2 ligg i 2 etg. i sentrum med utsikt mot sentrumsparken og dalen. Den  inneheld  kjøkken/stove, eige bad, og to soverom, samt stor bod i sokkeletg.  Leil er på ca 40 m2, har parkett på alle golv, og lyse fine fargar på vegger og i tak.  Den er utstyrd med profesjonelt brannvarslingsanlegg, balansert ventilasjon med høg varmegjennvinnigsgrad. (Dette ligg inne i den faste leiga.)

Stove har veggmontert flatskjem på 42" med plass til slott-modul for Digitalt bakkenett. Det er uttak for TV og breibånd i begge soveromma (fiber i bygget). Internett er inkl. i leiga.  Kjøkken har kjøl/frys, micro, komfyr, keramisk platetopp, ventilator oppvaskmaskin og godt med skåpplass. Belysning er LED.  Det er mykje skåpplass, seng som rammemadrass på 120 cm og 90 cm. (Leigetakar må kosta overmadrass for å beskytte senga). Stovekrok har tosetar sofa. Badet er flislagt og har speilskåp, WC, og dusjnisje. Det er varmekabel i golv og lyset er Led downlightar. 

Bod i sokkeletg. har faste hyller og god plass til syklar og ski. Det er og eit stort rom i sokkel som kan nyttast til prepping av ski etc. Her er og vaskemaskin og tørketrommel over myntautomat.

Leigetakar han ansvar for vask av fellesareal i sokkel, samt trapper og gangareal ein gong kvar 6 veke.  Vaskeliste vert satt opp! Ved utflytting leiger utleigar inn vaskebyrå som sikrar ein fullverdig nedvask av leiligheita. Kostnaden med dette betalar leigetakar.